• Descopera cum poti lucra in peste 160 de tari

Dezvolta-ti propria ta afacere

Ce urmeaza?

Contacteaza acum persoana care te-a invitat aici!


………………………………………………………………………………………….

Ce spun cei ce au ales sa aiba o viata mai buna alaturi de noi?

Marilena

Imi cautam ceva de rezerva, pe langa cosmetica, si am gasit aceasta oportunitate si ma bucur ca am facut alegerea potrivita. Aici am invatat foarte multe lucruri despre network marketing, despre tehnologie, pentru ca eu nu prea ma descurcam cu calculatoarele, nu stiam nimic despre acest domeniu si mi-a placut ca esti ajutat de echipa, esti felicitat si pentru ca am inceput sa vad rezultatele, desi sunt la inceput, stiu ca aceasta este afacerea pe care o voi face de acum inainte, full time.

Anca

Nu am crezut niciodata ca o sa pot face asa ceva, dar alaturi de voi m-am dezvoltat foarte mult si am inceput sa vad rezultatele si acest lucru ma impulsioneaza sa fac mai mult.

Tatiana

Am ales aceasta companie pentru ca imi doream libertate, aveam nevoie si de bani si imi doream un job flexibil deoarece in curierat, unde lucram eu, nu aveam deloc flexibilitate si simteam ca nu mai am timp pentru mine si pentru familie. Cautam sa mai fac ceva, sa mai am inca o sursa de venit, mai ales in aceasta perioada.
Asa ca aceasta oportunitate a venit la fix pentru mine, sub forma unui mesaj trimis de catre colega noastra, si am realizat ca nu am ce pierde, desi aveam acea frica ca eu nu ma voi descurca, ca eu nu pot, ca nu stiu sa vorbesc cu oamenii, ca nu o sa ma descurc, ca nu aveam dezvoltare personala, dar realizand ca nu am ce sa pierd, ci doar sa castig, am spus Da si am invatat cum sa fac acest job. Si acum, dupa un an si jumatate, am ajuns sa castig mai mult decat castigam inainte, am ajuns sa castig un venit pasiv si ma bucur ca pot lucra de acasa, ca ajut alti oameni, ca pot lucra cand imi doresc si cu cine imi doresc.

Claudia

Am inceput ca si consumator si m-am convins de calitatea produselor, si m-am convins ca acestea sunt mai ieftine decat unele produse de pe piata, sicontin ingrediente de calitate care aduc beneficii corpului. Apoi am invatat cum sa fac si aceasta afecere si acum, dupa doar cateva luni, avand parte de dezvoltare persoanala, de sprijinul echipei, imi doresc sa ma calific la urmtoarele nivele si sa ajut cat mai multe persoane.